Задържаха жена за убийството в Пловдив! Ударът е бил един, но смъртоносен

Полиция

47-годишна жена е убийцата на намерения вчера труп в Пловдив. Тя е направила самопризнания и е задържана за 72 часа, казаха от полицията под тепетата.

Шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков обясни, че вчера около 9 часа е подаден сигнал на тел. 112 за намерен мъж в безпомощно състояние. На място е установено, че има следи от насилие – порезна рана в областта на корема. „Достатъчно, за да смятаме, че става дума за тежко криминално престъпление“, уточни Илков.

Последвал оглед, открито е предполагаемо оръжие на деянието. Заедно с прокуратурата, с Криминална полиция са проведени оперативно-издирвателни действия, дали резултат още вчера след обяд.

„Имахме достатъчно данни за предполагаемият убиец – жена, с която убитият е живеел на семейни начала. Жената е от Пловдив“, поясни Илков.

Във въпросната вечер те са били в жилището, където е станало престъплението. Възникнал е поредният семеен скандал, проявена е агресия от убития, в резултат жената с ножа на масата нанася смъртоносен удар в корема. Жената е установена и задържана в Пловдив, каза още Илков, цитиран от „Пловдив24“.

„Тя беше положила усилия да заличи уликите, но въпреки това събрахме достатъчно данни. Направи самопризнания. Тя е на 47 години, убитият Йордан е на 56 години с нисък социален статус, тих, но двамата имали скандали“, разкри повече шефът на полицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ