Само в 7DniBulgaria.bg: Доган издига Слави Трифонов за кмет на София!

слави трифонов ахмед доган

Тежка дилема има пред Слави Трифонов, научи 7DniBulgaria.bg! Дългия е получил предложение от Ахмед Доган да бъде издигнат за кандидат за кмет на София на местните избори през октомври!

Както е известно плевенчанинът обяви края на своето шоу на 31-и юли. Което означава, че след това ще стартира нов проект. И той по всичко личи, че ще е политически.

Смяташе се, че Слави ще застане зад Мая Манолова, нищо, че омбудсманът все още не е заявил дали ще се яви на местния вот. Явно тя изчаква самият Трифонов какво ще реши.

Ахмед Доган е единствения политик, с когото в шоуто на учиндолеца не си правят майтапи, пародирайки с образа му. Припомняме, че неслучайно доносникът на ДС избра точно ефира на Трифонов, за да направи знаменитото си обяснение за обръчите от фирми.

Затова и мнозина са сигурни, че точно Доган е инженерът на проекта „Слави Трифонов – политик“.

Факт е и друго: когато Доган има зъб на Пеевски, Дебелия, както го нарича Трифонов, веднага влиза в дневния ред на шоуто.

Самото ДПС направи на европейския вот генерална репетиция за превземане на София. В Движението са твърдо амбицирани да вкарат сериозен брой общинари, като за целта ще ползват вече разработената схема с циганските гласове. Неслучайно екс-министър Валери Симеонов алармира, че ДПС здраво купува гласове в ромските квартали на София.

Присъствие официално на ДПС в управата на София обаче ще предизвика протести, сравними с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Затова хитрият Доган смята да използва Слави като ракета-носител за придобиването на още един властови ресурс. Стига Трифонов да се съгласи…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ