Рибар улови пъстърва и откри нещо шокиращо, закачено за нея (Снимки)

c0e9175bcdc9bf362085448c8e17645b_big

Рибар от щата Илинойс улови пъстърва, на чиято опашка била прикрепена с т. нар. свинска опашка сватбена халка, съобщава агенция ЮПИ.

Джим Нелиган отишъл на риболов с приятели северно от град Уокиган и там уловил странната риба. „Веднага си помислих, че прикрепеният със свинска опашка пръстен към пъстървата или е от умрял човек, или е от разведена двойка“, довери рибарят.

Вестта за необичайния улов на Нелиган стигнала до ушите на Джейсън Роуз от окръг Нюейго в щата Мичиган. Той си признал, че на 4 май уловил рибата, прикрепил към нея „прокълнатия“ си пръстен, който не искал да вижда след развода си, и пуснал пъстървата отново във водата. Роуз, който е капитан на кораб, бил убеден, че пръстенът му носи лош късмет и на всяка цена решил да се освободи от него. Интересното е, че след като брачната халка потънала в дълбините, животът на капитана се променил до неузнаваемост и той заживял щастливо. Роуз заявил, че не си иска бижуто обратно. Но не искал и Нелиган да го задържа за себе си. Откакто той се сдобил с халката, корабчето му непрекъснато се повреждало.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ