Ангел Джамбазки показа циганите, изнасилили момиче в Германия: Гадното е, че размахват български паспорти

ангел джамбазки

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки публикува гневен пост в профила си в социалната мрежа Фейсбук срещу българските цигани, които изнасилиха брутално 18-годишно момиче в Германия. Както писахме петимата са заподозрени, че в петък вечерта са изнасилили 18-годишно момиче в горист район близо до детска площадка в северозападния германски град Мюлхайм, провинция Северен Рейн-Вестфалия.

„Тези „хубавци“ на снимката, очевиден образец за грантова „интеграция“, са част от пет-членна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесетгодишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесетгодишни извършители. Четиринадесет годишни! Можете ли да познаете какъв е техния произход? Да, прави сте. Древно индийски. Сега, може би, според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме „индо-германци“. Или „индо-европейци“. Все едно. Лошото е, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи. Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са „българи“, написа евродепутатът ни. „Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкия ритник в метрото, както и много други. Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата „интеграция“. Както се казва – да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави…“, коментира Джамбазки.

В германското издание „БИЛД“ пише още, че един от обвиняемите Симеон е бил много агресивен. Той е пристигнал в страната преди две години със семейството си. Съседите съобщават за силно и агресивно поведение на членовете на фамилията. В града кипи буря от възмущение срещу социалните служби, тъй като според тях те нямат право да се месят в циганските изстъпления, защото това били деца. „Значи може 12-годишни да изнасилват, а не бива да ги наказвам“, е коментар на един от съдиите в района.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ