Срам! Политоложка на Ковачки се появи в национален ехфир да плюе по ВМРО и да слави ДПС

ахмед доган

Печално известната лидерка на партията на олигарха Христо Ковачки – Мария Пиргова, изплева днес в национален ефир да реди дитирамби за ДПС и да плюе по българските партии. Което с оглед съветското и учебно минало няма как да не навява мисли за поредно активно мероприятие срещу ЕДИНСТВЕНАТА българска партия, стъпила на здравата основа на историята – ВМРО.

Според любимата политоложка на олигарха Ковачки Патриотите са инженерни проекти, които подкрепяли различни правителства. По думите ѝ те нямат политическа основа. Интересно каква основа имаше нейната партия, за която под заплаха за уволнение гласуваха миньорите на пернишкия богаташ?

„Волен Сидеров рискува изобщо да напусне политика, ако продължи с това си поведение само да печели от присъствие в парламента. Не са патриоти – нито вдигнаха пенсиите, нито построиха ограда като хората“, каза тя..

„ДПС е по-сериозната партия. Сега е по-видимо, защото ДПС си реши проблемите с партията на Местан. Постигна връщане към традиционния си електорат“, разкри се накрая Пиргова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ