Ангел Джамбазки: Събрали се депутати, сменили Волен Сиодеров! Къде има проблем?

ангел джамбазки

Решението на парламентарната група за отстраняването на Волен Сидеров като председател е породено от начина, по който работи тази парламентарна група – не работи достатъчно ефективно. Събрали са се народните представители, сменили са ръководството – няма проблем. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

По думите му сделката за новите изтребители за армията не е причина за смяната на Сидеров.

Ако някой иска да напусне тази парламентарна група, може да го направи, никой няма да го върже да стои там. Но както виждате, към този момент никой не се е засилил да я напуска, заяви Джамбазки.

Той коментира и избора на нов председател на Европейската комисия. Разхождаха тези клетници, водещите кандидати, като панаирджийски мечки, включително и у нас. След това европейските лидери се събраха и предадоха тези кандидати, съобразявайки се с г-н Макрон, който загуби изборите. Беше сключена една нечистоплътна сделка, подчерта евродепутатът.

Г-жа Фон дер Лайен обеща на всички всичко. Скептичен съм дали ще бъде гласувана утре, добави той.

Това е абсолютно безпринципна сделка на двулични хора. А на нас в България ни говорят, че сме безпринципни в политиката. Тези хора се спазаряват като на битака. Ние сме като кръжок по шев и кройка в сравнение с подобен тип сделки, каза оше Ангел Джамбазки.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ