Депутат от ГЕРБ: Може би генерал, който ще е следващия президент на България, ни е казал за американските самолети

38

„Самолетите са част от нещо голямо, което получаваме. Купуваме нещо от стратегическия партньор на България в НАТО – САЩ”. Това заяви в предаването „Събуди се” пред Мира Иванова депутатът от ГЕРБ и член на Комисията по отбрана Валентин Радев.

„Никой не е купувал и правил такава инвестиция. Смелостта на ГЕРБ – 9 години, три правителства на ГЕРБ копаем тази нива, докато стигнем дотук и да купим единственото засега бойно средство за армията”, коментира Радев.

„Имаме притеснения за цената. Не поставяме избора на този самолет под съмнение – той е добър”, заяви депутатът от БСП и зам.-председател на Комисията по отбрана Николай Цонков. „Но при тази цена не е ясно какво получаваме. Оттук нататък ще има доста разходи и то в обозримо бъдеще”, заяви Цонков.

Относно президента Румен Радев и мнението му по темата, Валентин Радев направи доста интересен коментар: „Вярвах не президента, докато беше генерал и се занимаваше пряко с тази дейност. Но в момента има други може би бъдещи президенти, които са генерали и офицери и са там, те ни казват, че това е най-добрият самолет”, коментира Радев.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ