Няма край циганския терор! Бандит с 40 (!) изстъпления нахлу в църква и заплаши с нож жена за егати парите

Полиция

Нагъл рецидивист е арестуван от пазарджишките ченгета. Преди няколко дни свещеник на една от църквите в Пазарджик подал сигнал в полицията за извършена кражба от храма. На сутрешната литургия отишъл мъж, който се правил на примерен богомолец, но издебнал жената, който продавала свещите. Промъкнал се в помещението и откраднал цялата сума от продажбата на свещите в размер на 700 лева.

След това хукнал да бяга. Имало хора, които се опитали да го спрат, ограбената продавачка се развикала: „Спрете го, спрете го, крадец“. Пред църквата стоял мъж, който се опълчил на престъпника, но той извадил нож и заплашил, че ще го убие.

Били вдигнати на крак всички ченгета от пазарджишкия участък в ромския квартал „Изток. След як тараш и разпити, бил арестуван всеизвестният Георги Киров с прякор Керем. Той е рецидивист, многократно лежал в затвора за кражби, грабежи и измами. В досието му има над 40 заявителски материала за различни престъпления. Керем е в ареста, днес прокуратурата ще му иска 72-часова мярка.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ