Неописуема трагедия в Приморско

Свещ

Тийнейджър почина след падане от изоставен строеж в непосредствена близост до ММЦ-Приморско, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на очевидци на трагедията.

Инцидентът е станал в минутите около полунощ.

Компания от няколко непълнолетни, които пристигат сами в града, настаняват се по стаите си в хотела и започват на макс купона без родителите си.

Малко преди полунощ, двама от тях се разхождат покрай ММЦ-Приморско и решават да си правят по най-новата мода – безразсъдно селфи от най-високата част на изоставената сграда с изглед към града.

Те обаче не преценяват опасността и докато се мъчат да намерят най-удобната поза с уникална гледка, с която да се похвалят в социалните мрежи, едното момче пада от 20-метровата сграда и загива на място.

Не е ясно защо родителите са пуснали непълнолетните си деца сами без надзор, пише Флагман.бг.

Разследването на инцидента продължава и в момента.

Трупът на нелепо загиналото момче е откаран за аутопсия.

Дадени са проби за изследване за употреба на наркотици и алкохол, но другото момче, което е станало свидетел на трагедията, отрича да са употребили спиртни напитки или упойващи вещества.

Родителите на загиналото момче вече са уведомени за трагичния инцидент и пътували към Приморско.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ