Нещо страшно се случи на Хисарския поп (Снимки)

Заснемане

Бащата на поп фолка Димитър Антонов, по-известен като Хисарския поп, в момента изживява един от най-трудните периоди в живота си. Легендарният певец потъна в траур, защото преди няколко дни почина съпругата му Мария.

С нея обичаният от поколения българи изпълнител има дългогодишен брак, двама сина и двама внука.

„Мария преди повече от 15 години получи инсулт, но Митко много я гледаше, много се грижеше за нея. Тя затова си и поживя, защото беше постоянно обгрижвана.

Жената не можеше след като я удари болестта да се справя с домакинската работа много-много, за това Попа и готвеше, и чистеше“, разказа пред репортер на „ШОУ“ съседка на опечаленото семейство.

Според нея в последно време състоянието на Мария се влошило и миналата сряда се случило неизбежното. Самият Хисарски поп съобщи тъжната новина на фейсбук страницата си:

„Приятели, вчера си отиде моята много обичана съпруга от тоя свят, вече я няма, почина, съкрушен сьм рьцете ми треперят, не могат да пиша.

Фенове и почитатели, отлагам всички мои участия за известно време, болката и загубата са големи, написа още певецът.

Близки, роднини и приятели изпратиха в последния й път жената, която повече от 55 години е живяла рамо до рамо с легендата на поп фолка у нас.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ