ГЕРБ в Банско удари по Борисов! Вижте кой разследван е номинацията на партията за кмет

георги икономов

Бойко Борисов ще има огромен проблем да изкорени цветановщината в партията точно на тези избори! Премиерът се надяваше като секне притока на местни средства към доскорошния си заместник, да го направи още по-непълноценен, но явно ще е трудно.

Защото се оказва, че има места като Банско, където дори пратен в миманса, Цветан Цветанов продължава да е по-силен, отколкото Борисов.

Поне за това говори издигането на кандидатурата на проваления кмет на града Георги Икономов, който за два мандата единствено успя да вдигне палат за себе си за над 2 милиона лева със златен кенеф.

ГЕРБ-Банско явно не разбра сигнала от централата с вътрешното разследване на комисията на Томислав Дончев, която подхвана бакиите на Икономов. И го издига напук на Борисов.

На самите банскалии пък им писна от лъжите кметови, който преди всеки избор в страната водеше Цветан Цветанов да обещава втори лифт. Такъв обаче няма, бизнесът в града стремглаво върви надолу, а единствените проспрериащи в Банско са хората от родата на Икономов, които яко захлебват с общински средства.

 За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ