Екшън като в „Под прикритие“: Бизнесмен бяга на полицията с такси пълно до горе с…

bd28ecfe730

Бизнесмен от Видин отърва затвора за това, че бягал от полицията с таксиметров автомобил, пълен с контрабандни цигари, съобщи BulNews.

Случката е станала на 24 май в село Иново. Тогава обвиняемият П.Л.П., който е с висше образование и е управител на фирмата „Апи Спектър“, шофирал автомобил „Дачия Сандеро“, оборудван като такси. Бизнесменът се движел в посока от Брегово към Видин.

На улица „Бдин“ пред дом №13 бил разположен полицейски патрул, който извършвал планирана специализирана операция. Ченгетата подали сигнал за спиране на водача със стоп палка. Вместо да се подчини на разпореждането на униформените, мъжът рязко навил волана, направил обратен завой и хукнал в противоположна посока.

Служителите на реда незабавно скочили в патрулката и тръгнали да преследват беглеца. За минути те го настигнали и успели да осъществят проверка. В колата униформените се натъкнали на голямо количество контрабандни цигари. Намерени били 1790 кутии „Мерилин“ 100 мм без бандерол, на обща стойност 8 592 лева.

Преди дни бизнесменът е изправен пред съда във Видин и се признал за виновен по повдигнатите обвинения. Магистратите му наложили 6 месеца затвор условно, като постановили той да покрие направените разноски по делото в размер на около 200 лева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ