Държавата се тресе: Знакова фигура хвърли оставка

zx620y348_3414642

Председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е подал оставка. Това съобщи самият той пред колегите от ПИК. “

Изчаквах ревизията на НАП, за да е ясно, че съм изряден, след целия натиск, коъто се оказа на мен и семейството ми. Това беше причината сега да го направя, но съм взел отдавна това решение“, обяви Георгиев.

Той е подал оставка на 31 юли 2019 г. Това съобщи преди минута и председателят на парламента Цвета Караянчева. Тя предложи точката за предсрочното му освобождане да бъде включена в дневния ред на депутатите за днес и това бе подкрепено от пленарна зала.

Припомняме, че върху шефът на комисия „Антимафия“ месеци наред бе оказван медиен натиск с манипулативни твърдени, че има неизрядни строителни книжа за покривната тераса на блока, в който живее. Семейството му бе подложено на денонощно наблюдение от определени телевизии, кръжащи дори с дрон около дома му.

В крайна сметка от Столична община обявиха, че нарушение, което да е свързано пряко с Георгиев няма, а плановете на блока са променени от самия строител преди повече от 10 години, много преди през 2017 г. шефът на КОНПИ и съпругата му, която е стоматолог с успешна частна практика да купят жилището.


One comment

  • Кака Пена

    31.07.2019 at 19:34

    Защо говорите глупости? САМО ТОЙ ползва покривната тераса, която е НА ВСИЧКИ….САМО той има излаз на нея, а иначе тя е НА ВСИЧКИ…Хайде не ни правете на глупаци!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ