Чутовна издънка: Благо Джизъса отново стана за смях (Снимки)

Благой Георгиев,

Дупето на Благой Георгиев е прословуто и е ставало муза на медиите не един път. Историята помни още две издънки, но преди да ви ги припомним, ето коя е най-новата.

Напоследък Джизъса тренира усилено, за да стопи натрупаните килограми и да влезе отново в спортна форма. За да държи в течение своите фенове, бившият футболист непрестанно споделя снимки и видеа в Instagram, на които той най-често се поти я във фитнес залата, я на открито.

Вижте тази публикация в Instagram.

🌞🌊🎾☀️💥

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) на

Понякога обаче, в старанието си да не пропусне нещо, той дори показва повече, отколкото последователите му биха желали да видят от него, пише HotArena.

Така например миналата седмица Благо се пусна как е на лежанката, вдига тежести и същевременно си сгъва краката в коленете. Този, които играеше ролята на негов фотограф, се бе позиционирал точно пред футболиста и за нещастие на мнозина засне мокрите му задни части.

Дупето на Георгиев става обект на внимание за около трети път. Историята помни как миналата година, горе-долу по това време, спортистът отиде на църква с децата си по потни гащи, а „гениалният“ акт някой бе документирал по негова молба в снимка.

Месеци по-късно Джизъса влезе във „ВИП Брадър“ с любимата си Златка. В един от епизодите бе показано как, докато си лежат двамата на леглото в изолираната им от другите съквартиранти спалня, футболистът си бърка в задника, след което си завира ноктите на „грешната“ ръка в зъбите.

Вижте тази публикация в Instagram.

💪🏻💪🏻💪🏻 @alexanderrussia_vii

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) на



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ