Черната Златка би шута на Миро окончателно

Заснемане

Златка Димитрова отново е сама и в разгара на лятото е като волна птичка из горещите плажни ивици. Потвърждение за статуса на плеймейтката дават личните й профили в социалните мрежи, където вече не пише, че е обвързана.

Черната Златка изживя бурен 7-годишен любовен роман с бащата на сина си Мирослав, но двамата така и не успяха да постигнат нужния синхрон, който да ги превърне в истинско семейство.

Въпреки че преминаха заедно през редица изпитания на съдбата, включително и през загуба на дете.

Напоследък Злати пуска много често статуси и сторита от родния си Бургас, където живее при майка си, а компания й прави само синът й.

Плеймейтката не спира да впечатлява с ултра стегнатата си фигура, която се дължи на системни и усилени тренировки във фитнес залата.

Разбира се, прави впечатление, че Мирослав го няма на нито една снимка, която Димитрова пуска в социалните мрежи. А помним как, докато двамата бяха още двойка, брюнетката не спираше да пуска кадри от страстите помежду им.

Засега Златка отказва коментар по темата дали е или не е с Мирослав, но пък с всичко друго, което показва, тя е достатъчно красноречива по темата.

Припомняме, че още миналата година Златка намекна, че има голям проблем в отношенията си с Мирослав.

В публичното пространство дори се появи нейна снимка с един от най-известните бургаски плейбои Галин Гочев, с когото обаче, така и нямаха дълга връзка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ