Къци Вапцаров се подигра жестоко на Слави след края на шоуто му

Слави Трифонов

Откакто стана ясно, че Слави Трифонов слиза от екран след 19 години и най-вероятно ще продължи да се занимава с политика, в мрежата се видяха всевъзможни коментари. Един любопитен направи и Къци Вапцаров.

Бившият водещ на шоу „Невата“ и „Риск печели, риск губи“ публикува в профила си доста двусмислена реплика, която гласи само „Слави ще ви оправи“.

Разбира се, думите му, които са откровена подигравка към гологлавия водещ, предизвикаха серия от вълнения и коментари, а самият Вапцаров се забавляваше през цялото време.

Дори в един момент допълни: „Приятно ми е да гледам как изплуват троловете“.

Думите на телевизионера са провокирани най-вече от тиражираните информации, че след дългогодишната си тв хегемония Дългия ще прави партия „Няма такава държава“, както и телевизия „Седем-Осми“.

Припомняме, че Къци Вапцаров и шоуто му „Риск печели, риск губи“ бе свалено от екрана на bTV след атака в ефира и неспирни подигравки от страна на Слави Трифонов.

Къци неведнъж е казвал, че точно Слави Трифонов му е подлял вода навремето.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ