Кали захвърли дрехите и заголи сочно телце на плажа (Снимки)

Кали

В разгара на лятото сме и родните звезди не спират да се снимат възможно най-разголени, най-често от брега на морето. Традицията спази и Кали, която иначе е доста по-бунтарски настроена от колегите си и по-рядко можем да я видим в такива пози.

Попфолк дивата показа стегната фигура край морския бряг и изкусителни бедра, по които със сигурност са въздишали не един или двама нейни почитатели.

Не става ясно кой прави компания на брюнетката, но поне съдейки по доброто й настроение, явно компанията си заслужава целия този сексапил пред обектива.

Припомняме, че преди два месеца Кали определено успя да изненада почитателите на поп фолка с премиерата на новия си клип „Драми всякакви“, в който специално участие има рапърката Котенцето.

Преди време пък, звездата заяви, че е претърпяла много голяма метаморфоза в професионален план и няма да прави никакви компромиси с музиката.

„Искам в кариерата ми да присъстват песни, с които да изпълвам първо моята душа, после и душата на публиката – каза тогава изпълнителката.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ