Ричи с нов огромен гаф, всички му се смеят (Снимки)

Ричард Величков

Ричард Величков, станал популярен като Мистър София, отново стана за смях. Бившият брадър реши да се похвали, че кара чисто нова кола за 100 000 лева.

„Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Оправям се добре в живота, това е достатъчно за мен. На 25 години съм и дори нямам висше. Имам кола за 100 бона, а вие бачкате за 500 лв.“, написа Ричи в профила си в Instagram.

Това отприщи вълна от негативни коментари по негов адрес:

„Хора като теб трябва да се имат за позор, а не да се толерират! Като си толкова голям мъж с такива големи възможностти защо тея 100 бона където си ги дал за колата не ги даде за някоя благотворителност?“

„Може да имаш плочки, но гънките на мозъка ти липсват.“

„Ричка, искам да ти кажа, че те съжалявам искрено. Не всичко е пари в живота, има много по-големи ценности от тези финикийски знаци.“

„Стига си се излагал , смешник.“

„Страхотен клоун си! Вземи се в ръце и се кротни малко! “

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

За хейтърите : Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Оправям се добре в живота, това е достатъчно за мен. На 25 години съм и дори нямам висше (не казвайте – личи си). Който претендира не би трябвало да се занимава и да пише коментари в Instagram. Няма значение какво мислите за мен, след като продукта ми е доказан като най-добрият на пазара. Хората, които са го пробвали знаят и продължават да ми се доверяват, благодаря за което!

Публикация, споделена от Richard The Lion (@richard_velichkov) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Много ми е интересна 🤷🏻‍♂️😂😂😂

Публикация, споделена от Richard The Lion (@richard_velichkov) на


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ