Трагедия в Сандански: Служителка в тотопункт издъхна със счупен череп

Линейка

Санданчанка почина на 48 г. след нелеп инцидент миналата нощ. Петрана Н., която е дългогодишна служителка в тотопункт на булеварда в града, е паднала в банята и вследствие на жестокия удар в главата малко по-късно е починала.

Инцидентът станал малко след полунощ в понеделник срещу вторник. След падането жената е успяла да се обади на полицията и да съобщи за инцидента, след което е прехвърлена към спешните медици. В дома й на булеварда, където живее, пристигнали полицаи и лекари, но не успели да влязат, тъй като вратата била заключена. Наложило се да я разбият. Петрана все още била жива и контактна. Транспортирана е с линейката към болницата, където малко по-късно, въпреки лекарските усилия, е починала. Тя е била с два големи хематома на главата и счупен череп от падането, съобщава „Струма“.

Петрана живеела и работила над 30 г. в курортния град. Завършила е бившето Климатично училище, тъй като била астматичка, затова и останала да живее в града. Тя не е семейна.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ