Шеф Манчев показа новородения си син (Снимка)

манчев

Дебют в социалната мрежа направи синът на шеф Иван Манчев Александър, който се роди на 21 юли. Бебокът много прилича на баща си.

Александър дойде на бял свят във Варна, където майка му Цветомила работи, пише „Хотнюз“. Наскоро топготвачът я показа за първи път в своя профил, макар че тя страни от светската суматоха.

Шеф Манчев е баща на две деца от първата си жена Марина, с която споделяха 18 години семеен живот. Заедно имат дъщеря Виктория и син Христо. Преди време обаче стана ясно, че популярният готвач се е разделил с майката на децата си и има нов любов в живота си. Сега двамата се радват и на първа рожба. Цветомила обаче предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите.

Това стана ясно и на сватбата на водещата и дъщеря на Митко Цонев – Деси, която ги покани с Манчев за кумове, но в последния момент смени половинката на готвача със своя приятелка, за да не изважда на показ новата любов на водещия на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ