Нагъл шофьор засече трамвай, налетя да бие ватмана

Заснемане

Нагъл шофьор на джип изскочи на пътя на завиващ трамвай 20 в центъра на София, а после се опита да набие ватмана. Екшънът се разигра на кръстовището на бул. „Дондуков“ с улица „Кракра“ тази сутрин.

Бързащият шофьор направи две нарушения и се оказа челно срещу трамвая, съобщава „Столица.бг“. Светкавична реакция на ватмана предотвратила челен удар като трамваят се спрял на сантиметри от автомобила.

„За щастие нямаше пострадали пътници. Точно срещу него бързаше джипът. Шофьорът на автомобила се държа нагло и попита ватмана: „Какво светеше на светофара!“, разказват очевидци.

След като ударът се разминал, шофьорът на джипа направил трето нарушения, завъртял обратен и тръгнал да гони трамвая. Спря на спирката преди кръстовището на „Дондуков“ и „Левски“ и влетя в кабината на ватмана, за да се разправя.

„Джипът бе в нарушение, тъй като с превишена скорост и изпревари отляво колоната от автомобили по „Дондуков“. Второ движеше се по релсовия път“, коментираха десетки очевидци на екшъна. Повечето от очевидците на улицата смятаха, че трамваят трябваше да го удари, за да се научи шофьорът, кой е с предимство.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ