Люпко съобщи страховити новини след ЦСКА – Зоря, никой „армеец“ не иска да ги чуе

Люпко Петрович

Старши треньорът на ЦСКА Люпко Петрович избухна жестоко след равенството на ЦСКА срещу Зоря Луганск в Лига Европа. Сръбският наставник коментира, че съдийството в дуела е било безобразно и, че явно никой не иска ЦСКА да играе в Европа. Същевременно опитният треньор акцентира, че лично той е отговорен за изваждането на Николай Бодуров от групата на мача, след като бранителят създава проблеми в отбора, когато играе.

„Моите футболисти дадоха максимума от това, което могат. Мога само да ги поздравя за желанието и волята, които показаха в дуела. Не съм доволен от равенството, тъй като не мога да проумея, че в Европа има такива съдии. Свириха фаулове срещу нас, за тях нас. Жълти картони ни даваха на всеобщо основание, а за груби техни фаулове не показваше”, коментира Петрович.

За ситуацията при дузпата на Зоря Луганск:

„Това, което видях е, че ръката му беше назад, а топката го удари в гърдите. Мисля, че не беше абсолютно никаква дузпа”, продължи сръбският специалист.

„Имахме шансове за голове, а накрая и с контранападения. Беше много тежко да играем този мач, тъй като Зоря е добър отбор – с млади играчи, които много тичат. Трябваше да се борим със съдията”, продължи Петрович.

„Те имат по-голям шанс за продължаване сега, а както виждам – нас Европа не ни иска. Николай Бодуров не успя да бъде в ритъм с мачовете и е уморен – затова не е в групата. Аз избрах днес да не играе, тъй като прави проблеми в отбора. Когато играе, търси грешките в другите.

Именно тези последни редове за думите, които изплашиха „червените“ запалянковци веднага след мача. Веднага в групите започна да се пише по темата. Фенове коментират, че ситуацията трябва да бъде потушена, защото бури в съблекалнята не са нужни преди предстоящите важни битки срещу Лудогорец в Разград и Зора (Луганск) в Украйна.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ