Калин Сърменов не е на себе си след тази новина

Калин Сърменов

Голямо щастие споходи Калин Сърменов. 56-годишният актьор не е на себе си, след като семейството му се увеличи с още един член.

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов в сряда за трети път стана женски татко. Боряна – съпругата на известния актьор, прочул се като мафиота Милото от сериала „Седем часа разлика“, го дари с чудесно момиченце, проплакало в апогея на зодията Лъв.

Калин, който на сцената на Сатирата в последните месеци се подвизава като благородния Дон Кихот на Сервантес, е баща на още две дъщери. През юли той омъжи в разкошна вила край София най-голямата, Дария, родена от първия му брак. От втората си съпруга Боряна 56-годишният актьор има още едно момиче – тийнейджърката Димана. Имената на двете красавици започват с „Д“, за да подновят първата буква от името на баба си. Според близки до шефа на Сатирата обаче името на най-малката принцеса в семейството започва с „А“, пише „Монитор“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ