Последни новини от болницата за изрода Мартин, изнасилил и убил 7-годишната Кристи

Заснемане

Обвиненият в убийство Мартин Трифонов е под засилена полицейска охрана и достъп до него имат само медиците и разследващите. Той продължава да е в сливенската болница.

„За пореден ден тук остава 21-годишният Мартин Трифонов. Човекът, който е обвинен в убийство по особено мъчителен начин на 7-годишно момиченце, блудство и изнасилване“, съобщи репортерът на bTV.

Той е под засилена полицейска охрана и достъп до него имат само медиците и разследващите. Той е окован с белезници и не му позволяват да напуска стаята дори с полицейска охрана.

Здравословното състояние на Мартин остава стабилно, но заради двете операции, които му бяха направени заради огнестрелните рани той не може да се движи.

Поради тази причина днес в сливенската болница ще има изнесено съдебно заседание, на което прокуратурата ще поиска постоянна мярка „задържане под стража”. Предполагаем час, макар че още не е ясно, е в ранния следобед, вероятно около 13, 13,30 часа.

Иначе днес в Сливен е обявен ден на траур. В 17 часа близките на убитото момиче се събират на бдение пред Община Сливен.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ