Синът на Маги Халваджиян лежи в „Пирогов“, помлян е след катастрофа

Маги Халваджиян

Бебо, синът на Маги и Кремена Халваджиян, от няколко дни е в „Пирогов“. Младият режисьор е претърпял сериозна катастрофа с мотора си.

Цялата известна фамилия крие от медиите за злополуката, но момчетата, с които редовно играе футбол, го издадоха. Те направиха нещо голямо, с което да му дадат кураж в този труден момент, когато е прикован на болничното легло.

Момчетата се щракнаха от игрището, а в ръцете си държат надпис: „Бебо, отборът е с теб“. Това шокира приятелите му, които не знаеха за инцидента и запознаха да любопитстват какво се е случило, но така и не получиха отговор от пострадалия.

Близки до клана Халваджиян издадоха, че Бебо е катастрофирал с мотора си и лежи в ‘Пирогов“ с бинтован крак. Това не е първа катастрофа на сина на Маги Халваджиян. Припомняме, че преди няколко години наш репотрер го засече в близост до „Орлов мост“, където бе катастрофирал със скъпия си джип „Рейнд ровър“.

Говори се, че Бебо обича бързо скорости и често предприема застрашаващи живота действия на пътя, които му костват много. И дори катастрофите зад гърба му не са в състояние да го откажат от страстта му – колите и моторите.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ