ГЕРБ се изгаври с хората от Банско: Пак ще гласувате за кмет за човека на Цецо със златния кенеф!

георги икономов

ГЕРБ днес си подписа смъртната присъда в Банско. Софийската централа одобри кандидатурата за кмет на човека на Цветан Цветанов – Георги Икономов.

В самата партия се шушука, че нарочно го хвърлят на кучетата, за да загуби, след което да го махнат като шеф на партията в града и да сложат доверен тип на Бойко Борисов.

Ако това е наистина целта, то на път са да я  постигнат. Защото да караш пак горди хора като банскалии да гласуват за градоначалник, използвал поста за да си вдигне палат със златен кенеф, е самоубийствено.

Още повече, че Икономов влезе в открит конфликт с депутата Мацурев, което също ще се отрази на герберския вот в града.

Припомняме, че на последните избори Икономов спечели в добавеното време в стил „Цветанов“ – цигански вот, такъв на зависими хотелиерски работници и общинския апарат.

За самия градоначалник е жизнено важно да спечели, което може да намали възможността за разследване от страна на Прокуратурата на внезапното му забогатяване, откакто стъпи на пост №1 в града. А и вдигнатия палат за 2 милиона лева се равнява на кметските заплати за…30 години!

Кметът е недолюбван от банскалии пък за това, че 8 години заедно с гуруто му Цветан Цветанов ги лъжат, че ще се преборят за втори лифт, който сериозно ще вдигне нивото на града. Да, ама не, само Икономов вдигна палат.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ