18-годишен загина след удар в дърво

Линейка

18-годишен младеж загина на място, след като се забил с форда си в крайпътно дърво. Сигнал за ударен в дърво автомобил по пътя между селата Млада Гвардия и Невша е подаден на 112 в понеделник, около 10.30 часа сутринта от минаващи наблизо автомобили. Пристигналите на място полицаи видали загиналото момче зад волана. Няма данни в колата да е имало други пътници. Изясняват се причините за инцидента, по случая се води досъдебно производство.

Друг 18-годишен младеж предизвика катастрофа на оживено кръстовище във Варна. Той предприел обратен завой в кръстовището с БМВ-то си, отнел предимството на фолксваген и се блъснали челно. 19-годишната девойка зад волана на фолксвагена се разминала само със стреса от катастрофата, но 43-годишната й майка е откарана в болница с контуззия на гръдния кош.

46-годишен велосипедист се блъсна във фолксваген на ул. „Д-р Петър Берон“. Варненецът не спрял с двокулесното на стоп и се забил в идващия с предимство лек автомобил. Откаран е в болница с получил разкъсно-контузна рана на гърба.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ