Ангелкова на вечеря с тоалет за 3800 лева (Снимки)

николина ангелкова

Николина Ангелкова намери време за кратък отдих по родното Черноморие, видя „Ретро“. Между проверките на концесионерите и събеседванията с представители на туристическия бизнес у нас заради слабия летен сезон министърът на туризма успя да отпочине за кратко в Свети Влас.

За приятелска вечеря в най-предпочитания ни морски курорт Ангелкова се бе издокарала с тоалет от последната лятна колекция на италианските дизайнери Долче и Габана. С рокля тип минигащеризон с актуален принт на големи цветни рози и обувки със същите мотиви, шефката на туризма позира на фона на залязващото слънце и акостиралите яхти на „Марина Диневи“. Облеклото на Ангелкова все още се продава в официалния сайт на модната къща за 1250 евро, което се равнява на 2446 лева.

Изящните чепици с инкрустирани камъни пък са на цена 725 евро, или 1418 лева.

Самата Ангелкова не крие, че модата е нейна страст. В гардероба си тя съхранява тоалети уникати на някои от най-известните световни дизайнери. Предвид длъжността си, министърът на туризма е чест гост на балове и ВИП партита с холивудски знаменитости, на които никога не отстъпва по стил. На церемонията по връчването на наградите „Оскар“ през 2018 г., на които тя бе сред специалните гости, началничката на ведомството по туризма дори попадна в класация на най-стилните дами, минали по червения килим, редом със звезди от ранга на Натали Портман, Кейт Мос и редица други.

Работните тоалети, както и тези за по-специалните мероприятия, Ангелкова неведнъж е споделяла, че купува изцяло с личните си средства. Нейният съпруг Христо Ангелков също е преуспял в сферата, в която е избрал да прави кариера. Той е управляващ партньор в една от най-големите кантори за продажба на луксозни недвижими имоти. Завършил е престижния „Харвард“ и е с над 14-годишен опит в сектора, като стихията му са преговорите и предоставянето на услуги на компании и фондове.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ