Докато умнокрасивите се делят на амбриажи, затворнички и гагаузи, ВМРО настъпва в София

карлос контрера

Увлечени да броят процентите на евентуалните още необявени кандидатки на БСП и ГЕРБ за кмет, платените от партийните централи социолози не виждат нещо, което пропуснаха и на европейските избори – явлението „ВМРО“. То настъпва в София и да няма изненадани, ако градът се окаже една от „революционните“ столици на Воеводите!?

На последните избори – тези за Европарламент, ВМРО събра над 30 000 гласа в София. От тогава насам, това е партията, която върви само и единствено нагоре като електорално одобрение в най-големия български град. Удвои ли си резултата, ще има група, без която никой няма да може да формира политиката на Общинския съвет!

Само за последната година в и около София бяха открити множество воеводски „комитети“. Това говори за възраждащ се интерес у обикновените хора към тази партия. Ангел Джамбазки е най-разпознаваемият политик в момента след Бойко Борисов. Благодарение на множеството си инициативи, насочени към младите хора, лидерът на ВМРО в СОбС Карлос Контрера пък се радва на сензационно харесване от тази група. В наскоро проведено проучване на една от фейсбук-страниците за София, човекът на Воеводите направо срива със земята един от тримата кандидати на умнокрасивите – този от „Спаси София“.

Всъщност при това делене на псевдо-десните на амбриажи, затворнички и гагаузи, да няма изненадани, ако ВМРО се окаже трета политическа сила в София!? Да, изглежда прекалено оптимистично, но кой е очаквал днес Андрей Слабаков да е евродепутат!?

Умнокрасивите живеят в някакъв илюзорен свят, че младия вот е за тях. Днес има една социална световна мрежа на младите – Инстаграм. И какво се оказва там – Ангел Джамбазки е най-следваният български политик, ВМРО е най-следваната партия. Дори пред нет-специалистите от Демократична България!

И не на последно място – ВМРО е единствената политическа сила, която предлага на софиянци това, което самите те искат: разбутване на циганските гета, изчистване на центъра от превзелите го араби, сигурност в дома, страх у бандитите от връщане на смъртното наказание.

Да не забравяме и може би най-важното – патриотарите у нас разбраха, че ВМРО е единственият им правилен вот. Т.е. зануляването в София на Атака и НФСБ гарантира изстрелване на Воеводите там, където не могат да ги стигнат прашките на Волен и Марешки.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ