Каракачанов направи на нищо пиянката Румен Петков

Красимир Каракачанов

Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов използва своята официална Фейсбук страница, за да отговори на обвиненията на Румен Петков.

Петков коментрира, че Каракачанов саботира възстановяването на военновъздушното училище в Долна Митрополия.

Ето и отговора на министъра на отбраната, публикуваме го без редакторска намеса.

Днес разбирам, че Румен Петков е коментирал училището в Долна Митрополия. Според него аз съм го бил саботирал. Странна работа е жегата и влиянието ѝ върху хората. Не само, че аз открих това училище отново, но и направих възможни ремонтите на самолетите, на които разчита българската армия, а и курсантите в него. Явно някой от Русия е пуснала факс на г-н Петков, който го е попренапрегнал. То августовските горещини трябваше да са минали, но и септември явно слънцето не жали никого, особено при употреба на силни напитки. Съветвам кмета на Плевен да подсили охраната около фонтаните, че слънцето имаше вина за едни облекчителни действия на определени хора във фонтан в града преди години. Само напомням.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ