Вдовицата на Чочо неузнаваема, промяната е коренна (Снимки)

Заснемане

Съпругата на покойния Чочо Попйорданов е сменила драстично визията си. Освен че отново е отслабнала, Даниела Мирчева е боядисала косата си в цвят от русата гама.

Новата си прическа тя показа за пръв път по време на пътуването си до Париж. За френската столица голямата любов на актьора замина заедно с тяхната осиновена дъщеричка Катя, сестра си Албена, племенника си, както и младата артистка Василена Винченцо. Освен че всички вкупом обиколиха знаковите за Града на любовта забележителности, Даниела сбъднала и една от най-големите мечти на дъщеричката си – да посетят заедно най-мащабния увеселителен парк в света „Дисниленд“. Напук на адските жеги в Париж, компанията си изкарвала супер, а Катето била на върха на щастието. От снимките се вижда, че наследничката на Чочо Попйорданов е вече много пораснала чаровна малка дама. Приликата ѝ с Чочо във всички отношения била поразителна, коментират близки до семейството. Не е тайна, че наследничката на актьора вече направи първите си стъпки в театъра, естествено, в постановката „Хъшове“, където Чочо играеше.

„Мислех си, че никога няма да мога да гледам повече „Хъшове“, но сега, когато Катето играе, успях. И винаги плача – тя се научи да се покланя и когато започне да се покланя, аз започвам да плача“, споделя Даниела. „Връзката между тях е много силна, детето много прилича на него – емоционално, по мимики. Дори и външно прилича на Чочо – по очите, име леки трапчинки също като него, косата е същата“, разкри вдовицата на актьора и признава, че когато малката Катя за пръв път отишла в Народния театър, влязла директно в гримьорната на Чочо, без никой да ѝ е казвал. „От самото начало, още като я видяхме, неговата реакция ми подсказа, че двамата ще имат силна връзка“, споделя Даниела, която отглежда дъщеричката си напълно сама.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ