Пиарът на ГЕРБ разсипа на Манолова: Евала, прическа! Молеше Борисов да станеш омбудсман, да те пази от твоите в БСП

Мая Манолова

Мая Манолова стигна върха на своята наглост след като бързо се отрече не само от аферата „Костинброд“, но и от помощта на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ, с гласовете на които тя успя да изпере имиджа си и днес да говори за това как е помогнала на гражданите и как е бяла и добра. И докато паметта на Манолова изневерява, то на други хора станали свидетели на това как Манолова се е молила на Борисов да стане омбудсман и да я пази БСП. Ето какво написа пиарът на ГЕРБ Никола Николов след участието на бившата червена активистка пред Би Ти Ви.

„Евала, прическа! Не ти прави чест, че започваш кампанията си с антириторика Борисов. Не помниш ти, но аз помняяя…! Как му се моли да станеш омбудсман? Как му се молеше да те пази от твоите в БСП? Не помниш и как измислихте “Костинброд”? Не си спомняш и твоята роля? Не помниш след това как се молеше на кой ли не да те пази от прокуратурата? Е хайде да си опресниш паметта по много въпроси от близкото ти минало! Успех, госпожа!“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ