Крум Зарков: На 11 септември ще решим дали да подкрепим Мая Манолова

крум-зарков

Решението за Мая Манолова предстои и ще бъде взето на 11 септември. Мая Манолова е много сериозен кандидат и с подкрепата на БСП има всички шансове да спечели изборите. Очаквам много конструктивен дебат на 11 септември, след което да влезем в дебат за бъдещето на София.

Това каза в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на БСП Крум Зарков. „Мая Манолова все още не е представила своята програма, но и това ще стане. Ние в БСП имаме своя програма и всеки подкрепен от нас кандидат трябва да се съобразява с нея. Мая Манолова търси подкрепата на всеки един гражданин на София. Тя може да говори каквото и както прецени. Ако вземем решение да я подкрепим, аз съм убеден, че ще мобилизираме нашите структури да гласуват за нея. До сряда вечерта има всякакви варианти. БСП е партия, която има сериозен кадрови потенциал, но всичко ще се реши на 11 септемвмри. В случая с Мая Манолова се прави аналогия с президента Румен Радев, но не винаги в политиката нещата са еднакви. Очевидно е, че в страната има очаквания за промяна и БСП много добре ги разбира. Националният съвет на БСП е дал абсолютната свобода на структурите по места да решат за кандидатите за кметове. Единственото ограничение е без никакви коалиции с ГЕРБ“, разкри Зарков.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ