Караянчева попари Манолова: Тя няма престава какво се случва в столицата

Цвета Караянчева

Тя няма реална престава какво се случва в столицата. Тя се изправя срещу един кандидат като Фандъкова с опит, с идея за София. Не можеш да правиш кампания с общи приказки. Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева в ефира на БНТ по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„Местните избори са мажоритарни избори. Кметовете са най-близки до своите избиратели. Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи Караянчева.

Тя допълни, че е сигурна, че Фандъкова ще спечели София.

„Управлението е стабилно. Ще има повишаване на средната заплата, намаляване на безработицата. Не бива да обвързваме местните избори с управлението на страната“, каза още шефката на парламента.

„Това, че малката коалиция се разпадна, защото те продължават да подкрепят управляващото мнозинство, Това, че има проблеми в партиите в малката коалиция, няма да пречи на управлението.

Няма да търсим подкрепа от други партии. Има съвпадение на нашите политики с колегите от Воля, ДПС. Това са теми, по които се обединяваме.“, каза още Караянчева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ