Доживяхме и това: ГЕРБ продаде предизборно Костинброд на янките!

трайко младенов 2

Доналд Тръмп може и да не купи Грендландия, но американците вече си напазаруваха Костинброд!

7DniBulgaria.bg научи, че ГЕРБ отново издига за кмет на града един от най-компрометираните градоначалници у нас Трайко Младенов. На пръв поглед това е странно, тъй като той първо е калинка на Цветан Цветанов. Второ е настроил срещу себе си целия град, заради оставянето на хората без редовен транспорт и нормален приток на питейна вода.

Точно последният проблем обаче е големия коз на Младенов. Оказва се, че до половината Костинброд водоподаването е нарушено в часовете, когато на пълна мощност работи завода на голяма американска марка край града! Точно хора на янките пък са помолили Борисов да не пипа Младенов, колкотото и да е голямо желанието му да замени компрометирания си кмет. Това е станало при скорошно посещение на премиера във фабриката.

Което и Борисов е направил! Кандидатурата на Младенов за пореден разсипнически мандат обаче се очаква да бъде обявена официално от самия него навръх 17-и септември. Тогава е празника на града, за който със съдействието на своите американски партньори Трайко е подсигерил дефицитна радост за населението с Венци Венц и Мария Филева.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ