Алекс Раева роди, а след това го направи (Снимки)

Алекс Раева

Алекс Раева вече е щастлива и горда майка, но това, което направи малко, след като роди, ще ви изуми. Тв водещата успя да изненада дори и най-верните си последователи в мрежата.

Откакто гушка малката си рожда Алекс съвсем се е дистанцирала от светските среди. Вече не я виждаме по събития и сякаш е скъсала окончалетло с шоубизнеса. Дали обаче е така наистина.

Наскоро Раева качи интересно селфи, което напълно опроверга тази мисъл. Нещо повече – на фотоса брюнетката сияе от щастие и като нищо скоро да ни изненада с някоя новина, свързана и с професионалния си живот.

На снимката певицата позира заедно с Рафи Бохосян и Зарко Сарафян.

Припомняме, че преди три години Алекс и Рафи водеха заедно предаването „Bake Off: най-сладкото състезание“, а Зарко бе един от участниците. Тримата се засекли случайно по улиците на София, докато Алекс разхождала бебето Лия, и решили да запечатат момента с едно селфи.

Видно е, че родителството влияе много положително на Алекс Раева, която бързо е успяла и да възстанови. А сега по всичко изглежда е готова да приема и покани, свързани с една от най-големите й страсти – телевизията.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ