ГЕРБ с тежка атака по Манолова: Изявленията й за обществените поръчки са заплаха

Мая Манолова

Групата на ГЕРБ в СОС определи като заплаха за спечелените проекти изявленията на Манолова за обществените поръчки, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ, цитиран от БТА.

В позиция по повод изявления на кандидата за кмет на София Мая Манолова за обществените поръчки на града групата на ГЕРБ в Столичен общински съвет определя действията на Манолова като проява на „опасна некомпетентност за града“.

„С изявленията си за обществените поръчки, г-жа Манолова показва пълна липса на компетентност за европейските проекти, тяхната защита и изпълнение. Нейното поведение е заплаха за спечелени проекти и осъществяването на конкретни мерки за подобряване чистота на атмосферния въздух. До края на 2019 г. София има възможност да защити проекти за екологичен транспорт – 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая“, се посочва още в позицията.

В нея се казва още, че никоя от размахваните от Манолова обществени поръчки няма да приключи преди изборите. „В битката на Манолова за София и лакомията за власт жертва са гражданите“, посочват от ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ