Карлос Контрера: ВМРО иска сериозна промяна в общинската политика през следващите 4 години

Карлос Контрера

Това, че Джамбазки стана евродепутат, не му отнема правото да се бори за кметския стол. Не е задължително балотажът в София да е между Манолова и Фандъкова. Кандидатурата на Джамбазки е много силна. Нашата партия иска сериозна промяна в общинската политика през следващите 4 години. Чух много малко и от двете дами. Няма конкретика в предложенията им. Това заяви в ефира на „Здравей, България” общинският съветник в СОС Карлос Контрера.

Той допълни, че ВМРО ще представи програмата си на 28 септември.

На въпроса има ли напрежение между тяхната партия и останалите кандидати Контрера заяви:

Няма да има черна кампания. За 4 години в Общинския съвет съм работил абсолютно коректно и с групата на ГЕРБ, и с г-жа Фандъкова.

В студиото на предаването той коментира и случаят с Полфрийман, който излезе предсрочно от затвора.

Това, което направи съда, а именно предсрочно освобождаване на затворник, е цинично. Не може на базата на едно писмо от неправителствена организация и на становища от свещеник и пастор, да пуснеш човек, който не се е поправил. Полфрийман очевидно не изпитва особена вина. Мястото му не е навън. Няма справедливост, категоричен е Контрера.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ