Новината, която разплака България: Погребват проф. Вучков като любимата му Диана

78

Опелото на професор Юлиан Вучков ще е на 26 септември (четвъртък) в църквата Свети Седмочисленици. Това съобщи Мартин Карбовски, който вчера първи разгласи трагичната вест за кончината на професора.

Припомняме Ви, че в същата църква преди две години бе и опелото на любимата на Вучков – Диана.

„С облекчение нашият екип отговаря на многобройните ви въпроси:

Погребението на професор Вучков ще се организира от телевизия Евроком, с помощта на Петьо Стайков и Росен Илчев“, написа Карбовски.

„Поклонението ще е в четвъртък, 26.09.19, от 12.00 часа в църквата Свети Седмочисленици, там където професора изпрати преди време любимата си Диана.

Благодарим за грижата и ангажираността на всички, които ни звъняха – политици, бизнесмени, траурни агенции и всички готови да помогнат.

Случва се най-логичното – хората, които му даваха работа, ще се погрижат за последния му път. Сполай ви“, написа още Карбовски.

Припомня, че днес приятелка на професора направи драматични разкрития за смъртта му, а малко по-късно водещата Гала и Кристина Патрашкова направиха интимни признания, свързани с Вучков.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ