От последните минути: ДЖОК ПОЛФРИЙМАН ИЗВЪРШИ НОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ!

14

Австралийският килър Джок Полфриймън извърши ново убийство! В центъра на София! Този път видя сметката на шайката, която го бранеше! Резна й гърлото!

Край с „Демократична България“! Няма я! За всички е ясно, че джендердясното в столицата умря. Строиха се да бранят един убиец и им лъснаха задниците. Овесиха им гащите на простора. А те един кафяви… По-кафяви и от най-гнусната медия на Пеевски!

Сами се разконспирираха, сами показаха колко са вредни за България. Нищо, че са откраднали името й, за да парадират с него. И скрити зад него извършват престъпления. Като освобождаването на Джок.

Адвокатът му Калин Ангелов се оказва интересен човек. Влизаш в профила му и разбираш, че често е на протести я в подкрепа на джендерите, я в подкрепа на съдебната система и…съдия Калпакчиев. Същият, от който Ангелов поиска да освободи довереникът му. Освен всичко друго Ангелов е член на крадците на името „Зелените“, даже Христо Иванов пробва да го направи депутат. От „Демократична България“, на която симпатизира и Калпакчиев.

Самият Христо Иванов пък е добър приятел с Калин Калпакчиев и често двамата могат да бъдат видени покрай сгради на НПО-та. Блажат ли от там, един поп знае, но ние се досещаме. Сега по партийна заповед на Иванов, цялото джендердясно се юрна да брани Джок! Така де, демократична е България…

За капак Калпакчиев освобождава Джок, защото получил много добра атестация от Антибългарския Хелзински комитет. Малка подборност: И съдия Калин и убиец Полфрийман в различни години са били избирани за Личност на годината от същия този комитет.

Навремето в Англия не успяха на хванат Джак Изкормвача. Ние пипнахме Джок. Те го пуснаха. Ние пък ще им пуснем водата. Изборите идат…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ