Силна Фандъкова: Скучна съм за ужас на политическите инженери! Радвам се, че не помните „онази“ София

Йорданка Фандъкова

„Всички казват, че изборите за кмет на София са различни, защото са голяма битка за власт. Не, това не е залогът. Зная, че много политически инженери се опитват да променят играта. Заставам пред всички със скучната ми биография, както някой написа. Да, днес е скучно да си последователен, но съм такава“, заяви кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова, която даде старт на предизборната си кампания в столицата.

Припомняме ви, че Фандъкова е подкрепена за нов кметски мандат на София от местната коалиция ГЕРБ (СДС).

„За мен днес започва открито и честно състезание за София“, обясни тя.

„Да, тези избори са важни, защото на тях се решават две важни неща – как София ще се промени и с каква цел София ще се развива. Сега София има уникална възможност да направи крачка в своето развитие. Пред града ни стои възможност да привлечем голям инвеститор, а това означава добри доходи и висок стандарт на живот“, обясни Фандъкова.

„Започнахме работа в един спрял град. Градът ни беше обиколен от бали с боклук, червени икаруси се движиха из него“, напомни тя.  „Радвам се, че днес никой не помни София такава, защото днес София е различна. Припомняме това, защото в управлението на един град зависи от къде си тръгнал“, каза кандидатът за кмет.

„Приоритет за мен вече ще са кварталите. Защо едва сега? Защото трябваше да изградим големите улици и булеварди“, обясни тя и изреди другите точки от плана си за развитие на града, сред които Борисовата градина, Витоша, събития за спортни мероприятия, нов стадион, нови места за култура и изкуство.

„Инвестициите в образованието са стабилен приоритет, а грижата за децата са ключът към бъдещето. Освен изграждането на градини ще стартира и програма за строителство на ясли“, информира Йорданка Фандъкова.

„Хората правят София, а София трябва да продължи да се развива. Това става с конкретни проекти, с реален график и с работа“, завърши тя.

Специални поздравителни адреси за старта на кампанията на Фандъкова изпратиха Жозеф Дол и Антонио Лопес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ