Гръм в Банско! Кандидатът на ВМРО алармира: Превръщат изборите във вътрешен вот за благословия в ГЕРБ

георги думанов

Кандидатът за кмет на Банско Георги Думанов, издигнат от ВМРО и коалиция, разпространи „кърваво“ писмо. Според него битката между настоящият градоначалник Икономов и този на „опозицията“ Кадев, всъщност е битка на двама кандидати на ГЕРБ…

Припомняме, че в курортния град ВМРО е с много здрави традиции, от тази партия е кметът, който на практика превърна Банско в това, което е днес – Александър Краваров.

Ето и писмото на Георги Думанов:

Лъжат ви, че изборите в Банско са вътрешен
вот в ГЕРБ! Статуквото има алтернатива

В последните дни услужливо ни се насажда тезата, че изборът в Банско е сведен до двамата кандидати на Статуквото за кмет на града. Внушава ни се, че едва ли не това са вътрешни избори за нов фаворит на ГЕРБ в града.

Бъдещето на Община Банско не трябва да бъде посочването на нов градоначалник от партийна централа, а смяна на цялата порочна система.

Ние от Коалиция ВМРО – КП „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ” сме екип, в който болшинството не са политически обвързани и желаем да наложим нови правила в управлението.

Първото и най-важно правило е структурата на общинска администрация да бъде формирана от професионалисти с повече задължения, но и с повече правомощия. Така ще намалим администрацията, отстранявайки от нея налазилите я партийни калинки, но и ще я направим по-добре работеща.

Няма обаче да бъдем реваншисти, както ви плашат. Новата общинска администрация просто не трябва да бъде политически обвързана и зависима. Желаем съвместно управление между всички политически и граждански формации получили доверието на банскалии на 27-и октомври. Управление с активно участие на гражданите и и съобразяване с мненията им.

ТОВА ИСКАМЕ НИЕ!

И затова питам тези, които сега се правят, че ни няма, „борейки“ се уж за промяна, а всъщност за партийна благословия: „Къде бяхте, когато на общинска сесия поставих въпроса: „Защо структурата на Община Банско се актуализира всеки месец, заприличвайки на политическа трудова борса?“

Всичко това го има в протоколите от заседанията на общински съвет, които благодарение на мое друго предложение, се публикуват в официалния сайт на общината.

Защо винаги се сещаме за недоволство и промяна няколко месеца преди избори и след това всичко продължава по стария начин?

Призовавам жителите на Община Банско този път да гласуваме по съвест, без страх, без зависимости, без задкулисие! Гласът ни не струва 50 или 100 лева!

Гласувайте за Коалиция ВМРО – КП „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ” с номер 6️⃣8️⃣ за КМЕТ НА ОБЩИНА И ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

ГЕОРГИ ДУМАНОВ
Кандидат за кмет на БанскоЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ