Изплуват неочаквани тайни за смъртта на проф. Вучков!

20100423.armxvzkmst
Колоритният проф. Юлиан Вучков е събрал в себе си жестоки притеснения в последните си дни, научи от негови близки.

Водещият на „Времена и нрави“ предусещал, че дните му са преброени, а най-голямото му притеснение било, че наследството му ще остане в ръцете на доведения му брат Михаил Петров.

Вучков дори търсил начини да направи така, че Петров да остане капо.

Любопитното в случая е, че банковата сметка на Вучков била препълнена с около 500 000 лева, които събирал от години като хонорари от предаванията си и авторски телевизионни коментари.

Вучков водил скромен живот, което довело до увеличаване на авоарите му. Смъртта, обаче изпреварила намерението му да разпредели наследството си на други хора.

Драмата в живота му се оказала огромната самота, която поглъщала душата му като бездна, която нямало как да запълни.

„Ще ме боли ли, когато умра?“, попитал Вучков свой близък приятел непосредствено преди да почине.

До последния си дъх авторът на над 30 книги искал да работи. Часове преди да настъпи смъртта му той повикал линейка, защото му прилошало. Лекарите го прегледали, дали му хапче и той се пооправил. На никаква цена, обаче не се вслушал в съветите на доктора да си почива.

Вместо това поискал да отиде до телевизия „Евроком“, за да води предаването си. Времето, обаче не му стигнало…

По ирония на съдбата се оказва, че смъртта му ще се окаже благодатна финансова радост. Освен съдържанието на тлъстата банкова сметка, Михаил Петров ще сложи ръка и на кокетния апартамент на Вучков на столичната улица „Христо Белчев“, който според брокери може да бъде продаден за не по-малко от 300 000 лева.

За благодарност Петров написа некролог на Вучков, в който подигравателно е написано: „Нека пътуването в безвремието ти донесе онзи вътрешен баланс и удовлетворение, които ти липсваха тук, на Земята… Почивай в мир“.

В крайна сметка Господ е този, който решава как да постъпи с душите на нечестивите…


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ