Приеха дъщерята на Силвия Кацарова по спешност в болница

tedi-kacarova-shte-nosi-sudjuci-na-gryckoto-si-gadje-140928

Дъщерята на голямата певица Силвия Кацарова е приета по спешност в болница. Това съобщи самата Теди Кацарова в социалните мрежи и пусна снимка от болничното легло и ясно се вижда, че е на системи.

В момента ексцентричната певица лежи в плевенска болница, а приемането й било неотложно. Напоследък тя обикаля цяла България и най-вероятно е имала концертна изява в Плевен, когато се стигнало до неприятната вест.

„Е…..понякога се случват и такива работи ……но всичко вече е точно! Благодаря много на прекрасния екип от болница Свети Панталеймон – Плевен за бързата намеса! Невероятни сте всички“, написа Теди, но не спомена какво точно се е случило.

Снимката от болничната стая шокира нейните приятели в социалната мрежа и побързаха да й пожелаят бързо възстановяване. Някои проявиха любопитство и попитаха какво се е случило, но към момента Кацарова мълчи и не обелва дума по темата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ