„Маркет линкс“, хайде на бас, че Фандъкова ще бие Манолова, че Джамбазки ще пребие „Смучи София“

87

Социологията у нас отдавна се е изродила в социопатия. Ама добре платена.

Като тази на „Маркет линкс“. Помните ли прогнозите на корифеите на Румяна Бъчварова отпреди изборите, как ни набутваха Грантовата Десница?

Ще ви припомним. Според „Маркет линкс“ Демократична България трябваше да има резултат колкото ДПС и два пъти повече от ВМРО! А ГЕРБ да бие само с 2 процента.

Ако бяха лекари и даваха такива диагнози, хората на Бъчварова да гният из затворите. Ако бяха врачки и така познаваха бъдещето, да са им скъсали шортите. Ама те – социопати.

И тамън ги забравихме, Би Ти Ви пак им пусна тока. По поръчка на грантовите телевизионери, грантовата социология изкарва, че мърмекащият архитект на грантовата десница има днес 5 (!) пъти по-голяма подкрепа в София от ВМРО! А СерГейчетата от „Смучи София“ два пъти отгоре! И за капак – Мая Манолова води убедително на Йорданка Фандъкова.

Аха да припаднеш от смях и виждаш, че грантоядите те правят на обикновен глупак. Защото провели проучване за 2-милионна София сред 500 от техните среди! Да, точно така, залязващата Би Ти Ви ни представя за сериозно проучване сред 500 човека. Да е за село Миначибаовци, да му вярваш, ама то за София.

Затова просто предлагам бас на бъчварките – 50 000 лева, че Фандъкова ще бие Кюстендилката! 20 000, че Джамбазки ще пребие „Смучи София“ и още 10 000, че ще е пред гагаузкото архитектче!

Обадете се, социопати, чакам ви!

ПП: Поне чрез проучването на бъчварките разбрахме, че комунистката Манолова и Грантовата десница са едно и също на тези избори!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ