Звезда от „Откраднат живот“ офейка, ето защо е напуснала снимачната площадка

Заснемане

Актрисата Деси Бакърджиева, която е една от любимките на зрителите на „Откраднат живот“, е напуснала снимачния терен в болница „Свети Лазар“.

В специално построените за нуждите на сериали декори в „София тех парк“ и в момента продължават снимките на сериите от осмия сезон, който се излъчва от 10 септември в ефира на Нова тв.

От близо седмица екранната д-р Хинова липсва от актьорския състав. Причина за смут сред феновете на докторската поредица обаче няма. Миловидната Деси Бакърджиева е временно освободена от продуцента Евтим Милошев, тъй като е на турне в САЩ с постановката „Вражалец“, разузна наш репортер.

Пиесата се играе на родните сцени от 2006 година с голям успех, но пред българската публика отвъд океана – за пръв път. „Вражалец“ ще гастролира в Монреал на 4 октомври, петък, след което на 5 и 6 ще бъде поставена в Торонто и Чикаго.

Преди да се срещнат със сънародниците ни от Монреал, д-р Хитова и колегите й Любо Нейков, Станимир Гъмов, Албена Павлова и Петьо Петков-Шайбата, се полюбуваха на величествения Ниагарски водопад.

Източник: „ПИК“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ