Мая Манолова и БСП обявиха: Ще ударим хиляди софиянци в джоба

88

Първото нещо, с което новият кмет и новото мнозинство в София ще се захванат, е да актуализират тарифите за такситата. Това каза пред журналисти лидерът на БСП – София и водач на листата за общински съветници на „БСП за България“ в столицата Калоян Паргов след среща с таксиметровия бранш, предаде репортер на Агенция „Фокус“. Калоян Паргов и други кандидати за общински съветници и народни представители от БСП проведоха среща с транспортния бранш, която продължи близо един час. „След 3 ноември, първото нещо, с което новото мнозинство и новият кмет и ще се захванат е да актуализират тарифите. Като минималната от 0.79 лв. ще стане 1 лв., а максималната ще се помисли в диапазон до 2 лв., тъй като в момента е 1,6 лв“, заяви още Паргов.

Мая Манолова допълни обещанията: „Паякът да не може да репатрира таксиметрови коли, които са спрели на стоянка, но в тях няма шофьор. С данъците също не е честно. Ще настоявам патентният данък да се плаща на части, а не както сега предварително. За цените също трябва да се проведе дебат. …Таксиметровите услуги ще бъдат сред моите приоритети“, завърши Мая Манолова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ