Голям скандал! Манолова избяга от дебат с Фандъкова! БСП и Прагов пък се крият под полата й

80

Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова.

За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова Манолова. И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП. Каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София? Поканих на дебат двете дами кандидат-кмет за София, Фандъкова и Манолова.

Г-жа Фандъкова лично ми даде съгласие. Г-жа Манолова ми отказа с sms, който ми изпрати една нейна бивша подчинена. Ще си въздържа да коментирам отказа на Манолова. Но, очевидно, Манолова отказва от страх от неудобни въпроси за нея. Когато поканих Фандъкова и Манолова, публично се пошегувах, че която откаже ще загуби изборите. Членът на ИК на ГЕРБ Томислав Дончев, пък, коментира отказа на Манолова като „служебна загуба“.

След 21 дни ще разберем Кой и на какво основани Иска, но и Вярваме ли му да управлява София. Отказът на Манолова от дебат с Фандъкова поставя отново въпроса: коя политическа сила стои зад Манолова и ако Манолова стане кмет кой и как ще носи отговорност за нейното кметуване? Манолова, със самочувствие, демонстрира стремеж към мажоритарност. Манолова „резна“ виден функционер на БСП, Драгомир Стойнев и забрани на БСП да говорят за всеизвестния факт, че я подкрепят. Манолова прие и с гробно мълчание призива на партии , изгорели като метеори в политиката, но стоящи зад нея със забравени абревиатури ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите, които призовават и обвиняват БСП, цитирам: „Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. След 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна. Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП, в общинския съвет на столицата. Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно“.

Гробно мълчат и председателката на БСП Корнелия Нинова и водачът на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов. Манолова , Нинова, Паргов , длъжни сте да отговорите незабавно:

Първо: Манолова признавате ли , че с гласовете на БСП, на която се опитахте да станете председателка, се опитвате да станете кмет на София?
Манолова, на „ужким“ ли се борите срещу Фандъкова, ако приемате подкрепата на „съглашателите“ с ГЕРБ Нинова и Паргов?

Второ: Нинова и Паргов, защо преглъщате публичната демонстрация на Манолова , че не иска БСП зад себе си? Нинова и Паргов, „съглашатели“ ли сте с Фандъкова и Борисов, срещу , когото, май, се борите?

Г-жа Фандъкова даде съгласие за дебат с Манолова. Манолова отказа дебат с Фандъкова. За това: Каня водача на общинската листа на БСП за София Калоян Паргов да замести отказващата дебат с Йорданка Фандъкова Манолова . И г-жа Фандъкова и г-н Паргов да дебатират като водачи на листите за общински съветници на София, съответно на ГЕРБ и БСП. Аз съм Беновска. И каня г-жа Фандъкова и г-н Паргов да ги питам: Кой на какво основание Иска, но и Може ли да управлява София?

ИЛИЯНА БЕНОВСКА


One comment

  • ibro

    06.10.2019 at 14:43

    Беновска мога ли да ти АКАМ в устата???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ