Очаквал ли го е някой? Борисов емна Цветан Цветанов: Кой е този, никой не го знаеше!?

бойко борисов, цветан цветанов

Към този момент не се меся в изборите. Мисля, че се оправят и достатъчно добре, заяви министър-председателят Бойко Борисов.

„В евроизборите видях краха в очите и трябваше да се намеся. „Апартаментгейт” ни разби, удари ни тежко репутационно. Отстраних много хора, за да разберат, че това е било случайно, а не стил. Победата в изборите показа, че хората повярваха”, посочи той.

„На никой не трябва да се надценява ролята в една партия. Това са избори като избори. Обликът на една партия не се гради от един човек. Не ми липсва Цветан Цветанов особено след двете интервютата, които даде. Изговори глупости, които не му правят чест. Не очаквах толкова бързо да излезе и да говори срещу колегите и партията си. Вие знаете кой е той. Когато ставах кмет, него го нямаше никъде, никой не го знаеше. Не го бях гледал, но Цвета Караянчева бе възмутена от това, което е казал за смесените райони. Водим битка с ДПС в смесените райони. Да му е успешен новият проект, както на Слави Трифонов, да върви напред, но да не ни дава оценки”, призова премиерът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ