Бойко предупреди София за кукувичето яйце на БСП: Без ГЕРБ няма как Мая да управлява, пак ще ми клекне

иво сиромахов, валери найденов, мая манолова

Фандъкова получи от мен на 100% права сама да си направи листите, сама да си направи кампанията. Тя управляваше сама. Но се опитаха да й вменят нашата сянка. Месили сме се на други места в страната, по друг начин беше конструирана партията”, обясни той пред bTV.

„В София всичко е ясно, мачът е свирен. Манолова няма група. Представете си, ако тя спечели, как ще управлява?. Най-голямата група ще е на ГЕРБ. Как ще си построи бюджета? А такива глупости и обиди хвърля срещу мене. И си мисли, че ще дойде после и ще иска помощ, ще клекне пак да моли, ама това е било за изборите, дайте пак да работим. Тоя път няма да стане“, категоричен е премиерът.

„С Манолова се чувахме много често, помагал съм й много. Но когато каза, че държавата я репресирала…. Смешно е. Ти идваш в Министерски съвет повече, отколкото в твоя кабинет. Разбирам, че трябва да изговорите глупости, но поне малко бъдете праведни”, призова Бойко. И заяви, че от избор на Манолова няма да загуби ГЕРБ, а софиянци, намеквайки за липсата на мнозинство на бившата комунистка.

По думите на Борисов, БСП са като кукувица, които търсят къде да снесат по едно яйчице. „Можеш ли да си партия и да нямаш кандидат за София.? Загуби си достойно, поздрави победителя“, посъветва той.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ